SUMMER

 photo IMG_2808_zpscfe378bb.jpg

 photo outfit1_zpsf49a8803.jpg

 photo IMG_2866_zps1cacf8f3.jpg

 photo outfit2_zpsfbea30f9.jpg

 photo IMG_2787_zps36c8539d.jpg

Adlinks: Top: Libertine-Libertine via Adèlie // As a dress HERE Skirt: Sheinside (HERE) Sandals: Topshop (HERE) Bag: & Other Stories (HERE)

Så er der dømt sommerferie hos mig. Det er ikke helt til at forstå, at jeg ikke skal have dårlig samvittighed de næste tre måneder. Det er også lidt skørt, for jeg har alle muligheder åbne, da jeg nærmest ikke har nogen planer. Egentlig skulle jeg til Jerusalem om et par uger, men der er lige et par omstændigheder og mærkelige regler som gør, at det ikke kommer til at ske alligevel. Egentlig er det rart at have alle muligheder åbne, men også lidt stressende, selvom det lyder mærkeligt. De første par uger har jeg dog tænkt mig at bruge på ren afslapning, for det har unægtelig været det travleste forår jeg har oplevet og jeg har virkelig lært, at man ikke kan nå alt i hele verden. Så ja, jeg skal også lige lære at slappe af.

Billederne her er fra i går aftes, hvor jeg fejrede min veloverståede eksamen med middag hos min søster. På RUC er man til gruppeeksamen i tre timer (!!) og det er virkelig noget der tærer på kræfterne. Jeg synes egentlig, at jeg får skjult min træthed meget godt på billederne 😉 Desuden havde jeg også drukket tre glas vin og en øl.

I dag har jeg et par møder og hvis tiden og overskuddet er til det, så tager jeg nok også et smut i IKEA. Jeg mangler stadig en sofa og sådan en skal man næsten have, når man skal lære at slappe af 😉

Kan I have en skøn dag <3

[show_shopthepost_widget id=”100398″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments