JEANS & TEES

 photo IMG_2599_zpsb2027c10.jpg

 photo IMG_2635_zpsfddb2f58.jpg

 photo IMG_2595_zpsb6287be4.jpg

 photo IMG_2649_zpsf0329cd5.jpg

Adlinks: T-shirt: Chicwish (HERE // Love this ones too) Jeans: Gina Tricot (HERE) Sandals: Topshop (HERE) Bag: Everie (HERE) Sunnies: Cèline (HERE)

Glædelig søndag alle sammen <3 Jeg har tilbragt weekenden hjemme på Fyn og det er skønt som altid. En af grundene til, at jeg tog hertil var fordi de lovede 30 grader og hedebølge. Når det sker, kan det kun gå for langsomt med at komme ud af byen, for mit vedkommende. Lige nu står det det ned i stænger og det er der altså ikke meget hedebølge over 😉 Jeg tog også hertil for at løbe mit første rigtige motionsløb (eller hvad man nu kalder den slags?) I alt var ruten 11,2k og jeg gennemførte på 55 min. Det er jeg ret tilfreds med. I næste weekend gælder det Københavns kvindeløb på 10k. Jeg er også kommet til at love min far at løbe maraton med ham til foråret, så kryds lige fingre for min form 😉

Og nu til tøjet: Kan I huske mine flotte blondeshorts fra webshoppen Chicwish? Nu har jeg også købt den her fine t-shirt derfra. Som så mange andre har jeg også en voldsom svaghed for Paris og alt hvad der har med Paris at gøre. Derfor var jeg også nødt til at klikke den hjem så snart jeg så den. De har mange fine af slagsen derinde og priserne er super gode. Selvom de sender fra Kina er jeg ikke blevet taget i tolden de gange jeg har bestilt.

Kan I have en skøn søndag <3

[show_shopthepost_widget id=”93986″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments