NYT TØJSTATIV I STÅLRØR

 photo IMG_2480_zps0ef9f47a.jpg

 photo IMG_2488_zps9c009880.jpg

 photo ziito_zps428eedf8.jpg

 photo IMG_2481_zps94ca6682.jpg

 photo IMG_2485_zpsea5abce9.jpg

Henne på Insta har jeg allerede teaset lidt for mit nye og ret fantastiske tøjstativ. Jeg er jo så heldig at have fået en lejlighed med enormt meget plads, hvilket må siges at være heldigt, eftersom min garderobe fylder mere og mere. Tøjstativet er lavet i stålrør og er to meter højt og to meter langt. Det har to stænger, som der kan hænge tøj på og fordi jeg har valgt at hænge det hele på tynde vaskebøjler, er der faktisk nærmest plads til alle de beklædningsgenstande jeg ejer.

Tøjstativet er fra webshoppen Ziito og de får altså mine varmeste anbefalinger. For det første er priserne rigtig gode. For det andet er servicen i top og for det tredje bliver de sendt i små dele (så det fylder ikke meget) og det samles bare, ved at man skruer rørene sammen. Tro det eller ej, men jeg hentede selv mit stativ på posthuset, bar det op på 4. sal OG samlede det. Desuden findes de i alle mulige forskellige former og længder.

Se meget mere lige HER.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments