PÅ FREDAGSTUR

 photo DSC_0293_zps603ce830.jpg

 photo DSC_0319_zps2d70e7f8.jpg

 photo DSC_0334_zps93c8edf1.jpg

 photo DSC_0272_zps456b3548.jpg

 photo DSC_0312_zps5086d5c5.jpg

 photo DSC_0298_zpsef949e3a.jpg

 photo DSC_0337_zps43125af8.jpg

Adlinks: Jacket: Topshop (Love the one too) Shirt: Vika Gazinskaya x & Other Stories (Here) Jeans: Gina Tricot (HERE) Bag: A.P.C (HERE) Sandlas: Topshop (HERE) Sunnies: Ray-ban (HERE)

Pt. bliver de fleste af mine vågne timer, brugt på udpakning i min nye lejlighed. Jeg begynder heldigvis at få en rigtig god fornemmelse og jeg lover, at jeg nok skal dele det med jer, så snart det begynder at ligne et hjem. Indtil da kan I også følge med på Insta (Miekirstinequist). Der har jeg allerede vist et lille glimt af slottet.

Nåmen i går tog jeg lige en eftermiddagspause sammen med Emily og Penny. Selvom det var min første dag som Nørrebroer endte vi faktisk med at gå en tur i Frederiksberg have. Lidt i ironisk at vende tilbage til sit gamle hood, under et døgn efter fraflytningen. Som I jo ved, så ELSKER jeg Frederiksberg og selvom min nye lejlighed både er større, bedre og pænere end den gamle, så skal jeg altså liiiiige vænne mig til at skrifte de mange grønne oaser ud med rå bygninger og grafitti. Jeg stoler på alle de folk som fortæller mig, at jeg kommer til at elske området 🙂 Desuden bor jeg endelig tæt på de fleste af mine venner og det skal man heller ikke undervurdere.

Nu vil jeg hoppe i løbetøjet og se om jeg kan finde en god rute i mit nye nabolag. Hvis der sidder nogle Nørrebroere derude og kender til en god en, så lad mig endelig høre fra jer.

Kan I have en skøn lørdag <3

[show_shopthepost_widget id=”81102″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments