FREDAGSFIN

 photo IMG_0035_zpsb392e26a.jpg

 photo IMG_0039_zps110de184.jpg

 photo IMG_0022_zpscab188b7.jpg

 photo IMG_0033_zps3f47d55d.jpg

 photo IMG_0041_zps02502e99.jpg

 photo IMG_0050_zpsa50fc998.jpg

Dress: Vika Gazinskaya x Other Stories (HERE) Sandals: COS Bag: & Other Stories (HERE)

Så kom der sørme endnu et par outfitbilleder, hvor jeg igen igen er hoppet i en blå kjole. Jeg har teaset for den både her og der og har tidligere skrevet om Vika Gazinkayas flotte kollektion for & Other Stories HER. Jeg elsker det girly, franske og feminine look og jeg følte mig ekstra fin, da jeg hoppede på cyklen fredag eftermiddag og kørte ind mod byen, hvor jeg mødtes med Emily og Kath til et køligt glas hvidvin, efterfulgt af en lille fest med Vans og Polhem PR.

I dag er min aller sidste dag med bachelor-skrivning og når jeg går i seng i nat eller i morgen tidlig, har jeg sommer(læse)ferie. Afslapning bliver der nok ikke meget plads til. Jeg har nemlig lige præcis tre dage til at pakke hele min lejlighed sammen, da jeg skal flytte i næste uge.

Kan I have en skønno søndag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments