SE MIN KJOLE

 photo _SAM4015_zpsc70f90db.jpg

 photo _SAM4030_zps77cd32e3.jpg

 photo _SAM4009_zpsd091b697.jpg

 photo _SAM4042_zpsc05e3773.jpg

 photo _SAM4004_zpsf78d3e4e.jpg

 photo _SAM4035_zps5276b582.jpg

Dress: Gina Tricot Bag: A.P.C (HERE) Necklace: H&M spring collection Sandals: COS (SIMILAR PAIR HERE) Sunnies: Celine (HERE) Watch: Daniel Wellington (HERE)

Okay, Pt kan jeg konkludere følgende to ting: 1. Antallet af outfitbilleder er højere end det nogensinde har været her på bloggen og 2. Det samme kan siges om repræsentationen af blå kjoler. Det handler selvfølgelig om, at mine sidste mange aftener er blevet brugt på blog-relaterede ting og derfor har jeg haft Kath ved min side, til at tage billederne. Og med den der bachelor hængende over hovedet, har tiden til at finde på nye og spændende indlæg ikke lige været der. I dag går jeg ind i den endelige slutspurt, så jeg vender snart tilbage. Det med de blå kjoler handler vist bare om, at jeg elsker farven blå. Og kjoler, selvfølgelig.

Billederne er fra i torsdags, hvor Gina Tricot inviterede på visning af deres efterårskollektion. I dagens anledning var jeg selvfølgelig hoppet i en kjole fra deres sommerkollektion. Jeg kan desværre ikke finde den på webshoppen, men mon ikke den er at finde i butikkerne?

Kan I have en skøn lørdag <3 Jeg håber at I har nogle lidt sjovere ting på programmet end mig.

[show_shopthepost_widget id=”68246″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments