EN SOMMERAFTEN

 photo IMG_2161_zps4b362f9a.jpgIMG_2149

 photo IMG_2154_zps0b95377f.jpg

 photo IMG_2170_zps4ca27e93.jpg

 photo IMG_2159_zpsb8ea6ed9.jpg

Adlinks: Shirt: She Inside (HERE) Jeans: ASOS (HERE) Bag: Everie (HERE) Sandals: Topshop (HERE)

Åhh altså, de her dage <3 Hvis det ikke var fordi jeg havde den dumme bachelor, som skal afleveres på mandag, så var alt altså tip top. De sidste mange dage, har jeg tilbragt mine dagstimer på læsesalen og alle mine aften og nattetimer er blevet brugt de ting, som man nu laver når vejret viser sig fra sin aller bedste side og på at samle op på de dele af livet, som ikke holder pause, bare fordi jeg laver bachelor. Det er skørt hvad sommeren gør ved os og hvor meget mere overskud den giver. Da jeg skrev eksamensprojekt i vinters, var jeg helt smadret efter sådan en dag og når jeg kom hjem, kunne jeg ingen ting. Her i forårssemestret starter dagen først sådan rigtigt, når jeg lukker computeren ned ved 17 tiden 😉

Billederne er fra i onsdags, hvor min søster og jeg kørte en tur til Amager, for at besøge Ismageriet. Så I min is på Insta? De laver virkelig de bedste og vildeste af slagsen derude og det er uden tvivl rejsen værd. Det er man bestemt heller ikke i tvivl om, når man ser køen foran butikken 😉

Kan I nyde jeres fredag <3

[show_shopthepost_widget id=”64410″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments