SOMMERSTILEN

 photo _SAM2308_zpsdaaa80b4.jpg

 photo _SAM2307_zps02d751ef.jpg

 photo _SAM2342_zpsc456fe61.jpg

 photo _SAM2312_zpsd2ca4879.jpg

 photo _SAM2330_zps4354364e.jpg

Adlinks: Dress: & Other Stories (HERE) Sandals: Old ones from COS (SIMILAR PAIR HERE) Sunnies: Cèline (HERE) Bag: Everie (HERE)

Hold da fast, for et helt fantastisk vejr vi bliver forkælet med for tiden. Det skal man huske at udnytte, og i går så jeg mit snit til at hoppe i min nye sommerkjole fra & Other Stories. Da jeg så den på webshoppen, var det kærlighed ved første blik og det tog mig ikke mange minutter at klikke den hjem.

Hvis I følger med på Insta (Miekirstinequist) kunne I også se, at min dag i går handlede om to ting: 1. Is og 2. Coctails. Man må sige, at det er lidt af en kontrast til den Bachelor-klokke, som jeg har befundet mig i den seneste uge og som jeg også hopper tilbage i i dag.

Kan I have en skøn sommerdag <3

[show_shopthepost_widget id=”64430″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments