OVERSIZE

 photo IMG_2089_zps0b2a756b.jpg

 photo outfit_zps72a3c017.jpg

 photo IMG_2084_zps194a9390.jpg

 photo IMG_2120_zpsd5bb9a12.jpg

 photo IMG_2077_zps0f1e4a31.jpg

Adlinks: Blue shirt: Gina Tricot (SIMILAR HERE) Trousers: ASOS (HERE) Sandals: Topshop (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Kan I huske, at vi snakkede lidt om culottes for ikke så længe siden? Altså løse shorts, som går til under knæene. Jeg fortalte vist også, at jeg klikkede et par hjem fra ASOS og resultatet ser I herover, hvor jeg gik all in på oversize-stilen og kombinerede dem med en oversize kjole. Billederne er fra I fredags, hvor jeg brugte hele dagen på mit bachelor-projekt. Knapt så fedt, når alle andre havde travlt med at holde helligdag. Heldigvis kunne jeg lige nå en eftermiddagsøl i solen med Kat,

I dag skal jeg ud og kigge på lidt Marathon. ELSKER at se den slags og jeg får altid selv lyst til at løbe. Jeg tvivler dog på, at det nogensinde kommer til at ske.

Kan I have en skøn søndag <3

[show_shopthepost_widget id=”56326″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments