WHITE JEANS

 photo IMG_0025_zps8ab85481.jpg

 photo outfit1_zps35ff370a.jpg

 photo IMG_0043_zpsc799a4ea.jpg

 photo outfit2_zpsba57e1d6.jpg

 photo IMG_0041_zpsfdce0308.jpg

Adlinks: Jeans: ASOS (HERE) Jacket: Gestuz (HERE) Top: Libertine-Libertine @Adèlie (AS A DRESS HERE) Bag: A.P.C (HERE) Sandals: Topshop (HERE)

Hvide jeans. Den er altid svær – sådan har jeg i hvert fald altid haft det. Selvom jeg godt kan se, at mine ben hører til i den slanke ende, føler jeg stadig, at jeg får to “køller” når jeg hopper i helt lyse underdele. Desuden er jeg også typen, som bliver hurtigere beskidt end en 2-årig. Sidstnævnte er der ikke meget at gøre ved, men det første problem blev løst, da jeg fandt et par løse af slagsen, henne hos ASOS. Hvis I spørger mig, er det den perfekte kombination af almindelig jeans og boyfriend jeans. Ikke for stramme og ikke for løse.

De fleste af jer skal sikkert ud og nyde solen og helligdagen i dag. Sådan fungerer livet desværre ikke, når man er studerende, så størstedelen af min dag, skal bruges på læsesalen og projektskrivning. WUHU. Spis en is og drik en øl i solen for mig <3

White jeans is always a tough one and even though im well a wear that by legs are pretty slim, they look like the opposite as soon as I put them in light-colored jeans. But then I found this amazing pair at ASOS and I think they do a pretty good job making my legs look normal. Not to slim and not to loose.

[show_shopthepost_widget id=”54682″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments