LITTLE ME & A BUSY BEE

 photo IMG_9783_zps98c660e0.jpg

 photo IMG_9803_zps528d2eb8.jpg

 photo IMG_9787_zps7128bbaa.jpg

 photo IMG_9800_zps4f2f3574.jpg

 photo outfit_zps243ff00e.jpg

 photo IMG_9779_zps98dc2fb6.jpg

Adlinks: Jacket: Gestuz (HERE) Sweatshirt: Topshop (HERE) Skirt: Ganni (HERE) Shoes: & Other Stories (SIMILAR HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Jeg har været i et tip top høj humør i dag og jeg tror det skyldes, at jeg næsten kun har brugt tiden på blog-relaterede ting, hvilket føles ekstra godt, når man har været begravet i eksamensopgaver i noget der føles som 100 år. Jeg har været god i år og har formået at færdiggøre flere af mine opgaver i god tid inden aflevering. Derfor tillod jeg også mig selv at tage en studiefri dag i dag.

Jeg har bl.a været forbi Noise PR og høre lidt om mit yndlings-hårprodukt numero uno – Moroccanoil. hængt ud med en KAT og en CAT og været forbi H&M’s showroom for at kigge på nye pæne sager. Viser billeder ASAP og ellers kan I lige smutte hen på min insta @Miekirstinequist hvis I vil se et par flotte sko og en pæn taske.

De næste to dage bliver til gengæld CRAZY. I morgen skal min RUC-gruppe og jeg afholde vores Bachelorprojekt. Vi læser jo Performance design, hvor projekterne går ud på at afholde events. Vi skal lave en reggae festival på Vesterbro og I skal ALLE være velkommen til at komme. I kan læse mere lige HER.

Lørdag morgen skal jeg så op kl. tidligt for at hoppe i denne kjole. Min lille nevø skal døbes og jeg skal være hans gudmor. Så et par travle men gode dage. Nu ved i hvert fald hvorfor, hvis jeg lige kommer til at være lidt fraværende.

Kan I have en skøn aften <3

[show_shopthepost_widget id=”41128″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments