BLÅ BUKSER OG EN NY YNDLINGSBLUSE

 photo IMG_9730_zps4c7d1378.jpg

 photo IMG_9715_zps8bbb4036.jpg

 photo IMG_9726_zpsbd325e85.jpg

 photo IMG_9721_zps610c3986.jpg

 photo IMG_9756_zpse4a1ad73.jpg

Leather Jacket: Y.A.S T-shirt: ASOS (HERE) Trousers: Old ones from H&M (SIMILAR HERE) Shoes: Ganni (HERE) Bag: Everie (HERE)

Et par billeder fra i fredags, hvor jeg havde en af de der dage, hvor man når så mange ting, at man nærmest er helt forpustet når man går i seng. Jeg stod op kl. meget tidlig og skrev en eksamensopgave på under 2 timer. Bagefter løb jeg en lang tur og skyndte mig hjem i bad, for efterfølgende at mødes med den her dame. Først var vi forbi Bestseller-slottet i Bredgade, hvor vi kiggede på allere de kommende kollektioner fra deres mærker. Efterfølgende smuttede vi forbi 9PR, hvor vi kiggede på mere pænt tøj og sluttede af med det obligatoriske glas fredagsvin.

Og så lige til noget helt andet; som I kan se på det nederst billede, valgte jeg også at smide jakken (selvom det var pænt koldt) men jeg synes lige, at jeg ville vise jer min nye og totalt-yndlings-basisbluse fra ASOS. Jeg dedikerede jo et helt indlæg til deres basisstyles for ikke så længe siden. Endte selvfølgelig med selv at blive fristet og bestilte en god bunke hjem. Og jeg kan godt fortælle jer, at jeg allerede er blevet rigtig glad for hele molevitten. Den her er i øvrigt lige kommet på udsalg og findes HER.

Til sidst vil jeg også lige tippe om, at ASOS langt om længe er blevet turbo hurtige med deres standard levering. Jeg bestilte mandag og fik det torsdag.

A few pictures from this friday, which was one of those days, where I managed to do so many thing that it almos left me breathless at the end of the day. As you can see I was wearing a grey basic t-shirt from ASOS. I ordered after getting tempted by my own blog post, dedicated to ASOS’ basic items. Best basic in town, if you’re asking me. Right now this ones is actually on sale right here.

[show_shopthepost_widget id=”33380″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments