EN FORÅRSAFTEN

 photo IMG_9626_zpsaf341372.jpg

 photo night_zps6eb19d77.jpg

 photo IMG_9646_zps7146d054.jpg

 photo IMG_9669_zpse93aea99.jpg

 photo IMG_9623_zps155fad26.jpg

Adlinks: Jacket: Gestuz (HERE) Jumper: Machè (HERE) Jeans: Samsøe Samsøe (HERE) Sandals: Topshop (HERE) Bag: Everie (HERE)

Et par billeder fra en af de lune forårsaftner, som vi havde i sidste uge. Kat og jeg havde været forbi Sparkz til en lille event (og endnu engang viste de, at de faktisk laver pænt tøj) og bagefter besluttede vi os for at drikke en lille øl, på en fortovscafè i en af de små gader i indre. Det minder mig altså om, at man virkelig skal huske at nyde de stunder, for er det ikke dem vi sukker efter hele vinteren?

Hvis I følger med på Insta (@Miekirstinequist) har I måske set, at jeg igen igen igen har tilbragt min weekend på Fyn. Jeg er simpelthen ved at drukne i eksamensopgaver og det eneste sted jeg kan finde roen til at sidde og skrive en hel dag, er her. Jeg har virkelig ikke ord for hvor meget jeg GLÆDER mig til at blive færdig med det pjat og til at den sky af dårlig samvittighed, som KONSTANT hænger over mig, forsvinder.

Nok brok fra mig i denne omgang. Håber I har haft en dejlig weekend <3

[show_shopthepost_widget id=”30932″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments