SUNSHINE & LACES

 photo IMG_8860_zpsd90bc7dd.jpg

Adlinks: Coat from Noisy May (HERE) Sweatshirt: Sofie Schnoor (HERE) Pretty lace shorts from Chicwish (HERE) Shoes: & Other Stores (Love THIS pair too) Bag from A.P.C (HERE)

Et enkelt outfitbillede fra i dag. Jeg har egentlig haft det skønt og selvom dagen har været en ganske normal en af slagsen, med forelæsning først på dagen og et lille event hos Noise PR sidst på dagen, så er det som om, at alting bare bliver 20% sjovere, når solen skinner og man kan iføre sig shorts.

Speaking of shorts, så er de her altså de fineste af slagsen. De er fra webshoppen Chicwish og jeg vender lige tilbage i morgen med lidt flere billeder.

Kan I nyde dagens sidste timer <3

Here’s a quick outfit picture from today. Actually I’ve had a pretty good one and even though it’s been like most of my week days, everything just become a bit more funny when the sun is shining and and wearing shorts is possible. Speaking of shorts, dont you just love these pretty ones in laces? They are from the webshop Chicwish and available right HERE. I’ll show you more and better pictures of them tomorrow <3

[show_shopthepost_widget id=”20128″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments