SO SIMPLE

 photo IMG_8853_zps6c302646.jpg

 photo IMG_8847_zps9a7ca95e.jpg

 photo IMG_8832_zps1bcd1862.jpg

 photo IMG_8854_zps5d26575d.jpg

Jacket: Samsøe Samsøe (SIMILAR HERE) T-shirt: COS (SIMILAR HERE) Jeans: ASOS (HERE) Shoes: Topshop (HERE) Bag: Zadig & Voltaire

Sådan har jeg set ud i dag. Rimelig simpelt og ikke specielt opfindsomt. Må indrømme, at min lille fødselsdagsmiddag godt kunne mærkes i kroppen her til morgen, så opfindsomheden var ikke specielt stor. Jeg har i øvrigt kastet mig ud i at prøve de populære ASOS Jeans og jeg tilslutter mig hypen. Av hvor er de gode, bløde og behagelige. Det kunne godt være, at jeg skulle klikke lidt flere hjem.

Kan I have en skøn aften. Jeg vil hoppe i løbetøjet og komme ud og nyde den sidste sol <3

[show_shopthepost_widget id=”16240″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments