THESE SUNNY DAYS

 photo IMG_8825_zps82fa111f.jpg

 photo IMG_8801_zps368a979e.jpg

 photo IMG_8812_zpsccf2464d.jpg

 photo IMG_8818_zps08c02047.jpg

Adlinks: Jacket: Gestuz (HERE) Knit: Ganni (HERE) Jeans: Gina Tricot (SIMILAR HERE) Shoes: & Other Stories (SIMILAR HERE) Bag: Everie (HERE)

Glædelig weekend alle sammen. Hvis der overhovedet er nogen, der læser det her 😉 Jeg kunne forestille mig, at I har travlt med at nye det fantastiske vejr. Det her er virkelig den onde i cirkel i livet som blogger: Så snart solen skinner og varmen ankommer, bliver jobbet meget nemmere. Vi kan tage pæne billeder uden at dø af kulde og arbejdstiden bliver nærmest fordoblet pga. de lyse timer. Men læserne er jo også ude og nye varmen. Så kommer vinteren, hvor mane sidder og venter på opdateringer. Men tro mig, kan være en svær opgave at få taget billeder, når det skal gøres mellem kl. 09 og 15 i minus 10 grader. First world problems.

Nok brok fra min side. Kan I nyde dagen i fulde drag <3 Min står på arbejde og det er min aller sidste vagt i COS og det bliver altså en smule mærkeligt.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments