STRIPED SUIT

 photo IMG_9285_zpsffcfe67b.jpg

 photo IMG_9343_zps5e18421a.jpg

 photo IMG_9318_zps19f96cf0.jpg

 photo IMG_9324_zps5da1652d.jpg

Adlinks: Suit from Sofie Schnoor: HERE & HERE Jacket: Y.A.S  & SIMILAR HERE Bag:Everie (HERE) Shoes: & Other Stories (SIMILAR HERE) Sunnies: Ray-ban (HERE & CHEAPER ONES HERE)

For et par dage siden, flashede jeg det her fine stibede sæt henne på Insta (@Miekirstinequist). Det er nu så fint og fortjener selvfølgelig også en tur på bloggen. Jeg tror faktisk, at jeg har brugt det tre gange den seneste uges tid og jeg må nok erkende, at jeg slet slet ikke er færdig med matchende sæt.

I dag har jeg igen være oppe før fanden fik sko på, for at tage en morgenvagt i COS. Faktisk min sidste nogensinde. Lidt trist. Senere står den på pressedag hos Ganni. Jeg allerede set kollektionen, men den er så pæn, at jeg med glæde tager endnu er kig.

Vi ses senere <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments