COUNTRY STYLE

 photo IMG_9005_zpsa17b6903.jpg

 photo IMG_8978_zpsaa327aaa.jpg

 photo IMG_9004_zpsd334562b.jpg

 photo IMG_8970_zpsac53b9d1.jpg

Adlinks: Jacket: Gestuz (HERE) Dress: Topshop (SIMILAR HERE) Shoes: & Other Stories (SIMILAR PAIR HERE) Bag: Everie (HERE) Scarf: Lala Berlin (HERE)

Der var engang hvor der var påskeferie, hvor jeg var på Fyn og hvor jeg så sådan her ud. Nu er jeg tilbage i København og ugen starter lige på og hårdt. I dag skal jeg på Uni, hvor det handler om gruppemøder og forelæsning og I aften skal jeg ses med mine søde veninder, som jeg ikke har set i alt for lang tid. Gæt selv hvad jeg glæder mig mest til 😉

Kig ind senere, hvor det kommer til at handle om den kommende sommerferie <3

Once upon a time it was easter, I was on the country site and looked like this. Now im back in Copenhagen and real life starts today. Im spending all day at school and tonight im reuniting with my girlfriends that I havent seen for way to long.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments