SPRING DRESSED

 photo IMG_9111_zpse85ea394.jpg

 photo IMG_9076_zps07a8a4d7.jpg

 photo IMG_9056_zpsf09b63a9.jpg

 photo IMG_9047_zps4c061bba.jpg

 photo  IMG_9093_zps9287ee7d.jpg

 photo IMG_9021_zpse27f6ce7.jpg

 photo IMG_9065_zpscbfa7c8b.jpg

Dress: & Other Stories (HERE) Coat: Noisy May (HERE) Shoes: Ganni (HERE)

Normalt er jeg ikke specielt stor fan af at have fødselsdag. Mest fordi man altid bygger sine forventninger op og ender med en lidt mærkelig følelse, når man opdager, at det bare er en helt almindelig dag for alle andre. Derfor har jeg ikke gjort det store ud af at fejre det, de sidste mange år, men i år endte den en smule anderledes og jeg havde faktisk en rigtig RIGTIG god dag. Jeg spiste morgenmad med hele min familie i det lille hus på Fyn, og resten af dagen blev brugt i køkkenet og solen. Om aftenen kom 6 af mine barndomsveninder til middag og flere af dem havde jeg ikke set i mange år. Vi snakkede til sent ud på natten og drak omkring 6 liter vin. Det var absolut den bedste fødselsdag jeg har haft i mange år.

Kjolen har jeg allerede vist et par gange, henne på insta (@Miekirstinequist). Jeg har været forelsket i den siden jeg så den første gang og da jeg blev tilbudt at stå fader til min lille nevø, havde jeg den perfekte grund til at slå til. Dåben er først om et par uger, men da vejret valgte at vise sig fra sin bedste side på min fødselsdag, måtte den også på der.

Kan I have en skøn søndag <3 Min står på road trip til Sydfyn. Et af landets smukkeste steder, hvis I spørger mig 🙂

Yesterday was my birthday and I had a pretty amazing one. I woke up at my parants place and had breakfast with my entire family. The sun was shining all day and it was kind of the perfect spring day. In the night I had all of my childhood friends over for dinner and some of them, I haven’t seen in years. A pretty perfect birthday and the best I’ve had for years.

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments