PÅSKEGUL

 photo IMG_8908_zpsf7c21047.jpg

 photo IMG_8871_zps3aec28c6.jpg

 photo IMG_8911_zps984a1465.jpg

 photo IMG_8882_zps81c22894.jpg

Adlinks: Jacket: Gestuz (HERE & Cheaper one HERE) T-shirt: COS (HERE) Jeans: Gina Tricot (SIMILAR HERE) Shoes: Ganni (HERE) Bag: Everie (HERE)

I anledning af påsken, hoppede jeg i en gul t-shirt i går. Den er fra COS og jeg tror efterhånden, at jeg har samme model i samtlige farver. Sammen med den her er det min yndlings basisbluse. Jeg håber i alle nyder helligdagene og det fantastiske vejr. Her flyder dagene stille og roligt sammen, men i morgen er en lille smule anderledes end de andre – Jeg har nemlig fødselsdag.

Kan I have en skøn fredag <3

To celebrate easter, I pulled on my favourite yellow t-shirt yesterday. It’s from COS I think I have most color combinations in my wardrope. Along with THIS ONE it forms my favourite basic t-shirt. Hope all of you are having some amazing easter days. Here the time moves slowly and Im enjoying every moment of it.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments