PÅSKEGUL

 photo IMG_8908_zpsf7c21047.jpg

 photo IMG_8871_zps3aec28c6.jpg

 photo IMG_8911_zps984a1465.jpg

 photo IMG_8882_zps81c22894.jpg

Adlinks: Jacket: Gestuz (HERE & Cheaper one HERE) T-shirt: COS (HERE) Jeans: Gina Tricot (SIMILAR HERE) Shoes: Ganni (HERE) Bag: Everie (HERE)

I anledning af påsken, hoppede jeg i en gul t-shirt i går. Den er fra COS og jeg tror efterhånden, at jeg har samme model i samtlige farver. Sammen med den her er det min yndlings basisbluse. Jeg håber i alle nyder helligdagene og det fantastiske vejr. Her flyder dagene stille og roligt sammen, men i morgen er en lille smule anderledes end de andre – Jeg har nemlig fødselsdag.

Kan I have en skøn fredag <3

To celebrate easter, I pulled on my favourite yellow t-shirt yesterday. It’s from COS I think I have most color combinations in my wardrope. Along with THIS ONE it forms my favourite basic t-shirt. Hope all of you are having some amazing easter days. Here the time moves slowly and Im enjoying every moment of it.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments