HOME SWEET HOME

 photo IMG_8801_zps78c761fb.jpg

 photo IMG_8853_zpseeab046b.jpg

 photo IMG_8833_zps73c5139f.jpg

 photo IMG_8861_zps16f929c7.jpg

 photo IMG_8800_zpsd89f00c6.jpg

Adlinks: Knit: Part Two (HERE) Skirt: Sheinside (HERE) Bag: A.P.C (HERE) Shoes: & Other Stories (SIMILAR ONES HERE) Sunnies: Ray-ban (HERE & Cheaper ones HERE)

De af jer som følger med på insta (Miekirstinequist) har nok fornemmet, at jeg har tilbragt de sidste par dage hjemme på Fyn og her har jeg planer om at blive resten af påsken. Som I nok ved, elsker jeg virkelig at være her og slukke for tiden, stress og storbyen. Nogen gange nyder jeg det så meget, at det næsten gør mig nervøs… hehe 😉

Jeg har selvfølgelig også pakket en kuffert med tøj og i går var jeg hoppet i det her ganske simple outfit. Nederdelen er helt ny og fra det Kinesiske mærke, SheInside. Den koster virkelig ingenting og jeg har efterhånden bestilt derfra en del gange, uden at være blevet taget i tolden. Jeg beder dem bare om at skrive, at pakken har en værdi på 0. Smart.

Til sidst vil jeg lige huske jer på, at I stadig kan nå at deltage i konkurrencen om verdens pæneste halskæde og ønske jer alle en rigtig god helligdag <3

Those of you who follow me on Instagram (Miekirstinequist) have probably seen that I’ve been spending the past few days on the country site. Im at my parants place doing the holidays and as you might know I really love it here. I can’t get enough of the silence and the non existing of time. Yesterday I wore this simple outfit with my new skirt from Sheinside.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments