LOOK AWAY

 photo IMG_8791_zps65c86966.jpg

 photo IMG_8797_zps2199354c.jpg

 photo IMG_8790_zpsd725b8d3.jpg

 photo IMG_8795_zps9cde500d.jpg

Adlinks: Jacket: Gestuz (HERE) Knit: Samsøe Samsøe (HERE) Jeans: Old ones from COS (SIMILAR HERE) Bag: Everie (HERE) Shoes: Aldo (HEREHERE)

Èn gang om ugen, står jeg op før alle andre, for at møde i COS kl. 07. Det er virkelig tidligt, når butikken først åbner kl. 10, men der er altid mange ting der skal gøres klar og varer der skal pakkes ud. Hvis der er noget jeg ikke er god til, så er det at stå tidligt op. Det fungerer faktisk slet ikke for mig. Jeg er en af dem, som går sent i seng og sover længe (altså ikke sådan op ad formiddagen, men til en 7-8-9 stykker). Når jeg har den slags arbejdsdage, får jeg næsten aldrig taget outfitbilleder, for jeg føler simpelthen, at min mangel på søvn lyser langt væk. Med andre ord: Jeg ligner lort. Sådan en dag havde jeg i går, men når jeg nu alligevel havde fotograf (hende her) og en hvid væg ved min side, var det næsten dumt ikke at gribe chancen. Emily foreslog, at jeg bare kunne skjule ansigtet eller kigge væk. Så det gjorde jeg.

Når nu vi er ved det med jobbet, så tror jeg slet ikke at jeg har fået fortalt jer, at jeg har sagt op. Det var ikke en nem beslutning, for efter 5 år hos COS er det blevet en ret stor del af mig og jeg har virkelig de sødeste kollegaer og det bedste arbejdsmiljø. Men et par søvnløse nætter og et hjerte der bankede lidt for hurtigt fortalte mig, at der ikke var tid nok i verden, til at nå alt det jeg gerne ville. Der skulle skæres ned og det blev COS, der blev valgt fra. Så om et par uger er jeg full time blogger (og studerende, selvfølgelig) og hvis jeg skal være ærlig, så glæder jeg mig faktisk til at have fri hver weekend og ikke at skulle møde kl. 7 om morgenen. Men trist, det bliver det også.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments