BRUNCH ANBEFALING: WULFF & KONSTALI

 photo foto3_zps1daf02cf.jpg

 photo foto4_zps1e2229c1.jpg

 photo foto1_zps555b8f7e.jpg

I søndags havde Tine og jeg en brunch-date og traditionelt vis, skulle vi lige bruge dagene op til, på at at tænke over hvor vi gerne ville hen. I kender sikkert godt det der med, at der kan være for mange steder at vælge imellem, så man ender med ikke at kunne beslutte sig. Sådan synes jeg altid at det er i København. Et luksusproblem, som bliver til et rigtigt problem 😉

Nå, men pludselig kom jeg I tanke om Wulff og Konstali, som jeg havde fået anbefalet af min søster og fra diverse brugere på Insta. Det ligger på Amager (som i langt ude på Amager) så det krævede selvfølgelig, at vi gjorde det til en lille søndagstur. Men hvad gør man ikke for god mad?

Når det så er sagt, så vil jeg give stedet mine bedste anbefalinger. Ikke kun fordi ALT derude er enormt fotogent, men også fordi jeg er helt vild med deres koncept. Man kombinerer selv sin brunch og for 85 kr. kan man krydse 5 forskellige retter af (se billedet i midten) og hvis man er til den helt store, får man 7 stk. for 119 kr. Jeg er kæmpe fan af den slags og mængden (jeg valgte 5) var helt perfekt. Jeg er typen, som ikke har noget mådehold, og hvis jeg får serveret en kæmpe brunch, så spiser jeg en kæmpe brunch. Så kan I næsten selv gætte, hvordan jeg har det bagefter.

Hvis jeg skal komme med en lille bitte form for kritik, så var deres service måske ikke den bedste jeg har oplevet. Der var ikke noget “hej” da vi ankom, vi måtte selv finde en plads og der var ingen der fortalte os om, hvordan det fungerede. Desuden glemte de også en af vores retter. Men så igen, det var søndag, klokken var lidt over 11 og hele København skulle have brunch. Der var travlhed og fred være med det. Jeg kommer igen alligevel, that’s for sure og I burde også slå et smut forbi. Læs meget mere HER.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments