HEY SUNDAY

 photo outfit_zpsb4268d51.jpg

 photo IMG_8776_zpsb3586f92.jpg

 photo outfit2_zps2a284ddd.jpg

 photo IMG_8765_zps8d32251e.jpg

 photo IMG_8771_zps3b7d5bca.jpg

Adlinks: Coat: Noisy May (HERE, Love THIS ONE too) Shirt: Libertine Libertine from Adèlie Trousers: Zara (SIMILAR ONES HERE & HERE) Shoes: Aldo (HERE) Bag: Everie (HERE)

I går var det søndag og jeg startede dagen med en Brunchdate med Tine. Det så sådan her ud og fortjener absolut et indlæg for sig selv. Resten af dagen blev brugt på andre søndagsting. Her til morgen har jeg været tidligt oppe for at tage på arbejde og bagefter skal jeg forbi Noise PR, som holder pressedag. Sidst på eftermiddagen pakker jeg min kuffert og sætter kursen mod Fyn, hvor jeg skal tilbringe den næste uge. DET glæder jeg mig til. Kan I have en skøn mandag.

P.s. Hvis I vil se et morsomt fraklip fra de her billeder, så smut lige forbi Facebook.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments