DAY OFF

 photo IMG_5702_zpsfebb7990.jpg

 photo IMG_5715_zps93cf4977.jpg

 photo IMG_5710_zps4a31f83e.jpg

 photo IMG_5692_zps2e01881f.jpg

Adlinks: Jacket: Gestuz (HERE) Knit: Old one from COS (SIMILAR HERE) Sweatpants: Moss Copenhagen (HERE – Love THESE too) Bag: Everie (HERE) Shoes: Aldo (HERE)

Et par outfitbilleder fra i går, hvor jeg havde en rigtig rar dag. Jeg tillod mig selv at holde fri fra morgen til aften og det er ved at være længe siden, at jeg sidst har haft en af de dage. Brugte tiden på hygge og shopping med min mutti og min aften tilbragte jeg på et tætpakket Vega, hvor MØ viste, at hun er klar til at overtage verden. Kan I lige ha en dejlig fredag <3

A few outfit pictures from yesterday where I took the whole day off. Spent most of it in the city with my mom, where we did a little shopping and luch. In the night I went to see MØ play at Vega. All I can say is that she’s ready to take over the world.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments