THE BLUES

 photo IMG_5637_zps92e8b2dc.jpg

 photo IMG_5650_zps141b8f0b.jpg

 photo IMG_5635_zps97247ea2.jpg

Adlinks: Knit: Benetton (SIMILAR ONE HERE) Skirt: Stella Nova (HERE) Bag: A.P.C (HERE) Shoes: & Other Stories (SIMILAR ONES HERE)

Øv bøv hvor var det bare et rigtig ØV-vejr i går. Jeg er så lidt fan af blæst, som man kan blive og da jeg måtte starte dagen med en løbetur i stærk modvind, fik jeg nej-hatten på, og det var som om at den blev siddende resten af dagen. Kender I det? Heldigvis sluttede dagen i selskab med min familie og min lille nevø, som bliver sødere og sødere dag for dag (Se selv henne på Insta @Miekirstinequist). Det er helt skørt, men jeg kan virkelig bare sidde og stirre på ham i 10 min ad gangen, fordi han er så pæn 😉

Som I kan se havde jeg også tøj på og nederdelen er spirtny, fra Stella Novas express kollektion. Leopardprint kombineret med min yndlingsfarve. Hvad mere kan man ønske sig?

Kan I have en dejlig dag, allesammen <3 Min starter med besøg hos tandlægen (Oh no) og slutter med MØ på Vega (Oh yes)

Yesterday the weather was horrible here in Copenhagen and that kind of set the standards of my mood. One of those days, you know 😉 Luckily it ended with a family dinner and quality time with my cute little nephew. I just love him more and more each day. As you can see, I was also wearing an outfit. A blue one. The skirt is brand new from Stella Novas express collection. A combination of leo print and my favourite color. Whats not to love?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments