ALL GREY

 photo IMG_5577_zpsdcf25185.jpg

 photo IMG_5591_zps4196a248.jpg

 photo IMG_5602_zpsb8b50739.jpg

 photo IMG_5573_zpsbfe3ee9d.jpg

Adlinks: Sweatshirt: Machè (HERE) Skirt: T by Alexander Wang (HERE) & Cheaper versions HERE and HERE Shoes: & Other Stories (SIMILAR ONES HERE) Bag: & Other Stories (Love THIS ONE too)

Et helt klassisk hverdagsoutfit fra i går. Elsker min sweatshirt fra det danske mærke Machè, hvor denne også er fra. De har altså mange pæne ting, skulle jeg hilse og sige.

I dagens tidligere indlæg talte jeg lidt om mit hår og hvad jeg skulle stille op med det. Når det kommer til den salgs, er jeg en ret spontan type, så jeg endte med at jeg få klippet halvdelen af min længde af. Vildt nok, egentlig. Jeg er heldigvis rigtig glad og resultatet kan I se henne på Insta @Miekirstinequist.

I love this new sweatshirt from the danish label Machè. They have so many cool pieces in their webshop. Earlier today I wrote a post about my hair and what I could do with it. Spontaneously I ended up getting it almost short. I kind of love and you can see the result on my Instagram @Miekirstinequist.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments