DENIM DAYS

 photo IMG_5556_zps055518e4.jpg

 photo IMG_5537_zpsafdfd4b9.jpg

 photo IMG_5558_zpse98981b0.jpg

 photo IMG_5542_zps49d2a938.jpg

 photo IMG_5535_zpsc61f0116.jpg

Adlinks: Denim shirt: Topshop (HERE, love THIS one too) Jeans: Gina Tricot (SIMILAR ONES HERE) Shoes: Ganni (HERE) Scarf: By Malene Birger (HERE) Bag: Everie (HERE)

Her får I lige et par outfitbilleder fra en ualmindelig dejlig lørdag her i London. Elsker virkelig den by. Fiona og jeg brugte det meste af formiddagen på at sove længe og spise god morgenamad/frokost. Resten af dagen stod på intensiv shopping, som blev afsluttet med en kold fadøl på en god klassisk pub.

Utroligt nok, har jeg ikke taget et utal af billeder, så I bliver ikke over spammet med London de næste par dage 😉 Der kan nok lige blive til et enkelt indlæg, men smut lige hen på Insta (@Miekirstinequist) Hvis I vil se noget lækkert mad, en vild udsigt og et skørt selfie. Nu vil jeg pakke de sidste ting og sætte kursten mod lufthavnen. Vi ses i morgen og ha lige en skøn søndag <3

A few outfit pictures from yesterday in London. How I love this city. Fiona and I spent most of the day shopping a having fun. Of course we also ha a beer at a pub 😉 Now I have to finish up my packing and hit for the airport. Have a lovely sunday and I’ll see you guys tomorrow <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments