BACK THEN

 photo IMG_5406_zpsff8e946a.jpg

 photo IMG_5422_zpsb9ae7a35.jpg

 photo IMG_5437_zps20691c9e.jpg

Jacket: & Other Stories (Here) Jeans: Diesel Skinzee (HERE) Shoes: Aldo (HERE) Bag: Everie (HERE) Scarf: By Malene Birger (HERE)

Selvom jeg I skrivende stund, befinder mig i London, hvor der er meget rart, flot og sjovt, så får I lige et par outfitbilleder fra i torsdags, hvor jeg stadig var på dansk jord. Lige P.t sidder jeg i Fionas Lejlighed og nyder en stille stund og en kop kaffe. Det blev sent i går, så hun sover stadig. I dag bliver en af de der gode lørdage, hvor der ikke er noget på programmet og hvor tiden viser hvad der skal ske. Kan I nyde jeres <3

Even though im in London at the moment, i’ll show you these pictures from this thursday, when I was still in Copenhagen. This day here in London, will be one of those days, where we just take things as they come. No stressing and the sun is shining <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments