TODAY

 photo IMG_5386_zps536f2073.jpg

 photo outfit_zpsf4e3f05f.jpg

 photo IMG_5358_zps12fa21db.jpg

Adlinks: Coat: Noisy May (HERE) Sweatshirt: Old one from COS (SIMILAR HRE) Skirt: Ganni (HERE) Shoes: Adidas x Topshop (SIMILAR PAIR HERE) Scarf: By Malene Birger (HERE) Bag: Adax (HERE)

Et par helt friske outfitbilleder fra i dag, hvor jeg da lige love for, at det er blevet koldt igen. Jeg havde i hvertfald fået alt for lidt tøj på. Som I kunne se henne på Insta (@Miekirstinequist) startede jeg dagen med morgenmad på Granola og herefter stod den på møde med min studiegruppe. Min aften skal bruges på lidt arbejde, så jeg kan rejse til London med god samvittighed i morgen aften.

This is what I looked like today. It’s been damn cold here in Copenhagen so this outfit was way to spring optimistic. I’ve spent my day with a few meetings and now I have to finish some work so that I’ll be ready to take of to London tomorrow.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments