FREDERIKSBERG

 photo IMG_5351_zpsfd16dc11.jpg

 photo IMG_5338_zps275fc6da.jpg

 photo IMG_5360_zps87605f63.jpg

 photo IMG_5335_zpsf4d5b9db.jpg

 photo IMG_5358_zps32923b95.jpg

Adlinks: Sweatshirt: A.P.C (SIMILAR HERE) Skirt: Old one from H&M (SIMILAR HERE) Boots: Ganni (Check out this pair) Bag: Balenciaga (HERE)

Som årene går, bliver jeg mere og mere forelsket i Frederiksberg og bydelen kan især tage pusten fra mig, på de her magiske forårsdage. Da jeg flyttede hertil for 4 år siden, syntes jeg, at det var det Københavns kedeligste område og savnede det rå og beskidte ved byen. Det forstår jeg slet ikke nu, hvor jeg bliver glad i låget, hver eneste gang jeg cykler gennem Gl. Kongevej eller løber en tur i Frederiksberg have. Her er pænt, ordentligt rart og roligt på den gode måde. Det er sjovt hvordan man ændrer værdier med alderen 😉

Nå, men som i nok kan gætte, er billederne her naturligvis taget på Frederiksberg. Faktisk på en af de smukkeste gader, som også er der Malene Birger-slottet befinder sig. Der var jeg nemlig et smut forbi i går, for at kigge på den pæne pre-fall kollektion.

Husk forresten lige, at det er i aften at jeg finder en vinder af Beautè Pacifique-konkurrencen. Hvis I ikke allerede har deltaget, må I love mig at gøre det. Med mindre at I selvfølgelig ikke vil vinde et kæmpe gavekort, til verdens bedste hudprodukter.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments