FLOWERS & LEATHER

 photo IMG_5309_zpscc8ac0d8.jpg

 photo IMG_5315_zps647a7c08.jpg

 photo IMG_5323_zps53da96d5.jpg

 photo IMG_5304_zps862b0b3b.jpg

Adlinks:Jacket: Y.A.S Knit: Ganni (HERE) Jeans: Gina Tricot (SIMILAR HERE) Shoes: & Other Stories (Check out this pair)

Først og fremmest skal I  have et KÆMPE tak for jeres fine respons på mit indlæg fra i aftes. Det er så rart at vide, at der er flere derude, som har de samme tanker <3 Billederne herover er fra i fredags, hvor jeg startede dagen med morgenmad og sko hos Aldo. Elsker virkelig min blomsterstik fra Ganni, som man næsten kun kan komme i forårshumør af. Jakken er også spitny og er fra Bestseller-mærket Y.A.S. Jeg er ret vild med, at den har et skjorte-look og indtil varmen for alvor bryder igennem, vil jeg også bruge den som cardigan under en jakke.

Kan I have en skøn mandag <3 Jeg går heldigvis en uge i møde, som jeg har set frem til i lang tid. De næste par dage står på skole, et par aftaler og lidt blog halløj. Torsdag rejser jeg til London for at besøge hende her.

This is how I looked this friday, where I started out with shoes and breakfast in the Aldo store. I really love this pretty knit from Ganni and it’s pretty impossible not to get in to a realy spring mood when wearing it. The leather shirt is also brand new – it’s from the danish label Y.A.S and I love the fact that it has a shirt-look. I’ll wear it as an open shirt until it’s warm enough to be used as a jacket.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments