A FAVOURITE

 photo IMG_5230_zpsf9962120.jpg

 photo outfit_zpsf0e890df.jpg

 photo IMG_5216_zps5396ec14.jpg

 photo IMG_5203_zps0663aa32.jpg

 photo IMG_5243_zps956a3f80.jpg

 photo IMG_5196_zps043236bc.jpg

Adlinks: Jumper: Machè (HERE) Skirt: Old one from H&M (SIMILAR HERE) Bag: A.P.C (HERE) Boots: COS (SIMILAR ONES HERE)

Med alt beskedenhed, bliver jeg simpelthen nødt til at sige, at billederne her er blandt mine favoritter i bloggens efterhånden lange levetid. Det er jo ikke fordi det er et outfit i verdensklasse, eller noget ud over det sædvanlige. Jeg synes dog, at det er et meget godt bud på, hvordan et simpelt outfit kan fungere med de rigtige accessories.

Husker i forresten lige at følge mig på Insta? Jeg har været pokkers aktiv de sidste par dage. I går tilføjede jeg bl.a tre par flotte nye sko til samlingen og dem kan I naturligvis se derhenne. Mit brugernavn er @Miekirstinequist

Kan I lige have en dejlig lørdag derude og nyd nu det fine forårsvejr. Spis en is og slik en ekstra solstråle for mig! Min weekend står nemlig på arbejde, arbejde og arbejde. I aften har jeg heldigvis har jeg en middagsaftale mine nogle af mine yndlings <3

Shop the look:

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments