BETTER LATE THAN NEVER

 photo IMG_0140_zps9695b7e6.jpg

 photo IMG_0146_zps84b960db.jpg

 photo IMG_0131_zps9329f7aa.jpg

Adlinks: Denim shirt: Topshop (HERE) T-shirt: Isabel Matant pour H&M Jeans: ASOS (HERE) Scarf: Lala Berlin (HERE) Shoes: & Other Stories (SIMILAR HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Jeg kan godt fortælle jer, at der nærmest ALDRIG sker det, at jeg glemmer at poste mine outfitbilleder. Men faktisk var det lige præcis hvad der skete med disse, som snart er 1,5 uge gammel. De er taget en sen fredag eftermiddag, lige inden jeg skulle til middag med hele familien. Jeg kan endda huske, at jeg lige havde været ude på en lille løbetur inden, så I får mig helt frisk og uden make up og alt det der.

Kan I have en skøn mandag <3

Im telling you that I almost NEVER forget to post my outfit pictures, but actually that was exactly what happend with these. They were shot two fridays ago, just before I had to meet my family for dinner. I remeber that i’d just been out for a run so you actually get me all fresh and with no make up at all.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments