ON A SUNNY DAY

 photo IMG_5197_zps7d1fb786.jpg

 photo IMG_5183_zps95a454be.jpg

 photo IMG_5217_zps8a05ac7b.jpg

 photo IMG_5196_zps158c2fdb.jpg

Adlinks: Sweatshirt: Topshop (HERE) Jeans: Sass & Bide via Zalando (HERE) Boots: Gardenia (HERE) Bag: Everie (HERE)

Et par helt friske outfitbilleder fra i dag med stort smil og højt humør. Mon ikke det skyldes, at solen har skinnet over København fra morgen til aften? Jeg startede dagen med morgenkaffe hos Ganni og et kig på den kollektion, som begynder at lande i butikkerne til sommer. Det er seriøst noget af det pæneste jeg længe har set og jeg skal selvfølgelig nok vise jer en masse billeder, en af dagene. Indtil da kan I lige smutte forbi instagram (@Miekirstnequist) og se et lille smugkig.

I aften får jeg mine skønne veninder på besøg til madklub, så jeg må hellere se at komme i køkkenet. Vi ses i morgen <3

A few pictures of todays look. All the smiles are because of the sunny weather we’ve had Copenhagen all day. I spent my morning at the Ganni showroom to look at the FW14 collection. One of the prettiest I’ve ever seen. Cant wait to share it with you guys, but until then, drop by my Instagram profile to get a preview.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments