JAMIE JAMIE JAMIE

 photo IMG_2752_zps94dea0b9.jpg

 photo IMG_2788_zps12c64895.jpg

 photo IMG_2793_zpsb646c298.jpg

 photo IMG_2753_zps9024cfca.jpg

 photo IMG_2797_zpsc6c3c775.jpg

Shirt: Machè (HERE) Jeans: Topshop Bag: A.P.C (HERE) Shoes: & Other Stories (SIMILAR HERE)

I år har Topshop ekstra fokus på deres jeans, og i samarbejde med butikkerne i Danmark, har jeg fået den fornemme opgave at fortælle lidt om min yndlingsmodel. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har været stor fan og storforbruger af deres jeans de seneste par år. Se selv HER. Min favorit model er Jamie, som er jeg også er hoppet i på billederne I ser herover.

Jeg har efterhånden anbefalet dem til MANGE og flere af mine veninder er også hoppet på Jamie-bølgen og so far, har de alle været enige med mig. Som I kan se er det en stram model, som er almindelig i taljen og stumper en lille smule ved anklerne, hvilket er noget af det jeg elsker ved jeans. Det vigtigste for mig, når det kommer til jeans, er at de er behagelige at have på. Jeg hader når jeg føler mig “fanget” i mit tøj og her får Jamie altså også top-karakter. Faktisk kan man ikke mærke at man har dem på og så holder de deres pasform. Sidste sommer boede jeg i den sorte model med huller og så snart det bliver et par grader varmere, kommer de på igen.

Jeg kan kun anbefale at smutte forbi en af butikkerne og prøve et par. De findes i mange forskellige farver og vaske og koster 500 kr. Desuden er der 10% rabat til studerende, hvilket jo også er værd at tage med.

 photo jamie_zps3300bde1.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments