FRENCH NIGHTS

 photo IMG_4986_zps891d431b.jpg

 photo night_zpsf1ddb4b9.jpg

Adlinks: Jacket: Gestuz (HERE) Shirt: Pulz (SIMILAR HERE) Jeans: Gina Tricot (HERE) Shoes: & Other Stories (SIMILAR HERE) Bag: Everie (HERE)

Endnu et par outfitbilleder fra de smukke gader i Paris. Billederne er faktisk skudt kl. 21 om aftenen, men fordi der er så meget lys i gaderne dernede, kunne det sagtens lade sig gøre uden blitz. Jeg er ikke så glad for blitz, hvis I skulle være i tvivl 😉 Hvis gaderne var ligeså lyse hjemme i København, ville det gøre livet noget nemmere for bloggere i det mørke halvår. Der er jo efterhånden en del af os, så måske det kunne blive et forslag til næste kommunalvalg 😉

Men nu til noget helt andet: Jeg har jo slet ikke vist jer hvad jeg endte med at shoppe i Paris. Det blev ikke til et par Isabel Marant sko, men verdens pæneste taske fra mit yndlings franske mærke. I kan se den henne på Insta (@Miekirstinequist) og ellers kan jeg afsløre, at den har sneget sig med på mine næste outfitbilleder.

Kan I have en skøn aften <3

Another outfit from the beautiful streets of Paris. These pictures were actually shot at 9 in the evening, but since there is so much light in the city, it was no problem shooting them without using the flash. Im not a fan of flash. Speaking of Paris, I havent showed you guys what I ended up shopping there. You’ll see it in my next outfit post, but until then you can check it out on Instagram (@Miekirstinequist)

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments