FRENCH MORNING

 photo IMG_5112_zps69e1e169.jpg

 photo IMG_5098_zps2221369b.jpg

 photo IMG_5134_zps89cda301.jpg

 photo IMG_5141_zps0f4a2abb.jpg

 photo IMG_5102_zps8c15fec9.jpg

Adlinks: Knit: Samsøe Samsøe Jeans: Diesel Skinzee (HERE) Bag: Adax (HERE) Shoes: & Other Stories (SIMILAR HERE)

Endnu et par outfitbilleder fra fantastiske Paris. Jeg fik heldigvis udnyttet de mange flotte locations fuldt ud 😉 Billederne her, blev taget en af de smukke og lune forårsmorgener og når jeg kigger på det lyset, kan jeg kun drømme mig tilbage. Jeg håber altså ikke at det passer, alt det der med blæsevejr i weekenden.

Hvad siger I forresten til Stones på Roskilde? Jeg er naturligvis over lykkelig over, at de kommer til landet, men bedst som jeg lige havde besluttet at jeg ikke skulle afsted i år, giver Mick og co mig ikke rigtigt noget valg.

Kan I have en fantastisk fredag <3

Another few outfit pictures from beautiful Paris. When I look at this pretty amazing light I really want to go back and hate the fact that they say that the weekend will be cold and stormy.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments