STREETS OF PARIS

 photo IMG_5065_zps1b5f8342.jpg

 photo IMG_5060_zpscff261f2.jpg

 photo IMG_5071_zps9f8da0a0.jpg

 photo IMG_5068_zps0040ea52.jpg

Adlinks: Knit: Samsøe Samsøe (SIMILAR HERE) Skirt: H&M (SIMILAR HERE) Shoes: New Balance (HERE) Bag: Everie (HERE) Sunnies: Cèline

Der er ingen tvivl ok, at Paris må være verdens mest fotogene by. Jeg ved ikke hvor mange gange, jeg efterhånden har tænkt hvor skønt det måtte være at være blogger og bo hernede. Tænk hvis man aldrig skulle på jagt efter en pæn baggrund. Det gad jeg godt. Jeg god også godt at jeg skulle være hernede i flere dage. Sådan er det desværre ikke – turen går hjem om et par timer og jeg føler kun at jeg har nået 1% af alt det jeg gerne vil. Jeg må tilbage meget snart.

No doubt that Paris is the most beautiful city in the world. Cant stop thinking how amazing it must be, living here and being a blogger. Then you you’ll never have to look a nice location or background. Wish I could stay here a little longer but our plance is leaving in a faw hours. I coming back soon. Thats for sure.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments