TUILERIES

 photo IMG_4906_zps3ec33f15.jpg

 photo IMG_4923_zpse9d3d600.jpg

 photo IMG_4902_zps702235e0.jpg

Knit: Ganni: (HERE) Jeans: Gina Tricot (HERE) Shoes: & Other Stories (SIMILAR HERE) Bag: Everie (HERE) Sunnies: Rayban (HERE)

Et par outfitbilleder fra den smukkestre have, Tuileries, hvor alle blomster og de lyserøde kirsebærtræer er sprunget ud. Jeg glæder mig til at opleve det hele igen i København om en månedstid. Speaking of lyserøde blomster, så er jeg helt vil med min nye cardigan fra Ganni. Jeg var i hvert fald ikke et sekund i tvivl om, at den skulle med herned <3

Some ouftif pictures from the beautilful garden, Tuileries. Love my new Cardigan from Ganni and with all the pretty flowers I had no doubt in bringing it here.

 

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments