WEEKEND WEEKEND

 photo IMG_4843_zps7a0f3635.jpg

 photo IMG_4801_zps43d891c0.jpg

 photo IMG_4861_zps279651ef.jpg

 photo IMG_4813_zpsac6e09e4.jpg

 photo IMG_4847_zps2c40feee.jpg

Sweatshirt: Sheinside (HERE) Trousers: Old ones from Topshop (SIMILAR HERE) Shoes: H&M (SIMILAR HERE) Bag: Everie (HERE) Sunnies: Cèline (HERE)

I går var jeg hoppet i min nye sweatshirt/kjole fra Sheinside. Jeg modtog den for en uges tid siden og jeg var faktisk en smule skeptisk, da jeg prøvede den for første gang. Den er jo lidt anderledes og mærkelig. Lige siden, har den hængt så fint i min garderobe, men da tøjkrisen meldte sin ankomst i går, besluttede jeg mig for at give den et forsøg. I løbet af dagen, fik den så mange komplimenter med på vejen, at jeg nok må erkende, at den kan et eller andet.

Jeg håber at I nyder weekenden i fulde drag. Det kan I tro at jeg gør og dagen i dag skal udelukkende bruges på rare ting. I morgen bliver endnu bedre, for der rejser jeg til byernes by. Ih hvor jeg dog glæder mig.

Yesterday I jumped into my new sweatshirt/dress from Sheinside. Doing the day, it got so many compliments from the people i met. Hope you guys are having an amazing weekend.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments