SPRING

 photo IMG_4788_zps94e30caf.jpg

 photo IMG_4740_zps2b36efe9.jpg

 photo IMG_4767_zps07566e84.jpg

 photo IMG_4775_zps61768e1f.jpg

 photo IMG_4777_zpsc96114bb.jpg

 photo IMG_4785_zpsdde448f3.jpg

Coat: Gat Rimon (SIMILAR HERE) Sweatshirt: Eleonora Carisi for Zalando (HERE) Jeans: Gina Tricot (HERE) Shoes: & Other Stories (SIMILAR HERE) Bag: Everie (HERE)

Som lovet kommer der lige lidt flere outfitbilleder, fra min produktive torsdag. På billederne ser det næsten helt lunt og sommerligt ud. Solen var da også fremme, men varmt var det altså ikke. Heldigvis ser det ud til at blive rigtigt forårsvejr med høj sol og 15 grader i Paris i næste uge. WIN. Nu glæder jeg mig bare endnu mere til at hoppe om bord på flyveren.

Nu vi snakker om rejser, så kan I læse et lille interview med mig om præcis dèt emne, henne på Søs’s blog. I kan også lige smutte forbi Instagram og se hvor jeg rejser hen til april. Jeg kom lige til at købe et par flybilletter i går 😉

This is how I looked yesterday where I had one of the most productive days ever. On the picture it looks kind of sunny and warm, right? Im telling you it was cold. Thank got it looks like spring is coming to Paris next week. Just cant wait to jump on that plane.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments