BLUE JEANS

 photo IMG_4380_zpsad095c30.jpg

 photo IMG_4412_zpsd5f1f650.jpg

 photo IMG_4401_zps58445a54.jpg

 photo IMG_4359_zpsaa5c4548.jpg

Coat: COS (SIMILAR HERE) T-shirt: Old one from COS (SIMILAR HERE) Jeans: Diesel Skinzee (HERE) Shoes: New Balance (HERE) Bag: Everie (HERE)

Hvis I nogensinde skal på jagt efter de perfekt stramme slimjeans, har jeg hermed svaret til jer: Diesel’s Skinzee model. Hold nu fast hvor er de bare behagelige at have på (jeg HADER når strammer) og det føles næsten som smør, når man hopper i dem. Jeg har hørt så mange gode ting om modellen, så jeg tænkte, at det var på tide at jeg fik dem testet og de har uden tvivl bestået. Desuden er jeg helt forelsket i den blå farve og selvom min jeanssamling efterhånden er ved at være ret stor, er de mit eneste blå par.

If you’re ever looking for the perfect slim jeans I’ve got the answer for you right here: Diesel Skinzee. OMG, they are SO comfy. Actually you cant really feel that you’re wearing them. Take these words from a person who hates wearing tight clotes. Im also in love with the perfect bluse color and even though my jeans collection has grown pretty big lately these are my only pair of blue.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments