FRIDAY

 photo IMG_4582_zpsd0c42cfe.jpg

 photo IMG_4617_zps5b199231.jpg

 photo IMG_4609_zpse180d8cc.jpg

 photo IMG_4628_zpsa48e8c6c.jpg

Adlinks: Coat: Sheinside (HERE) Jeans: Sass & Bide via Zalando (HERE) Knit: Zara (SIMILAR HERE) Bag: Everie (HERE) Shoes: & Other Stories.

Sådan så jeg ud i fredags, hvor jeg bl.a lavede en spontant kaffedate med Kat og tog til fredagsbar hos Noise PR. Noget af det bedste jeg ved er faktisk at slutte ugen af med en lille fredagsdrink. I ved, bare en enkelt eller to og ikke sådan noget med at drikke sig helt ned, og ødelægge det halve af weekenden. Så gammel er jeg nok blevet 😉

Resten af weekenden stod på arbejde, så lige nu kunne jeg VIRKELIG godt trænge til en fridag eller to. Desværre er det mandag og en ny uge truer. Heldigvis skal jeg tilbringe min aften i skønt selskab med hende her og lidt lækkert mad. Ja, mandag er slet ikke så slem. Kan I have en skøn dag alle sammen <3

This is how I looked this frieday where Kat and I met up for a spontaneous coffee date followed by friday drinks at Noise PR. In my world this is the perfect way to end the week. The rest of my weekend was all about work, so right now I could really use a day or two off.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments