THE PERFECT BASIC

 photo IMG_4403_zpsd064fc3f.jpg

 photo IMG_4420_zps5c71ba53.jpg

Kan I huske at jeg tidligere har fortalt jer om min store kærlighed til ASOS’s Baseball top? Ellers kan I klikke HER og se hvad jeg taler om. Den findes jo i alle tænkelig farvekombinationer og min seneste erhvervelse er en helt standard petroleumsblå. Den er lavet i det blødeste og behagelige bomuld, som bare bliver ved med at være pæn selvom man vasker den. Jeg er fan. Er der mon nogen af jer som har prøvet den? Den blå finder I lige HER og under indlægget har jeg lavet et lille galleri hvor I kan se nogle af de andre farver og favekombinationer.

Ha en fantastisk mandag <3

Remember when I told you guys about this pretty amazing basic t-shirt from ASOS? If no, you can see what im talking about HERE. It’s comes in all kinds of colors and combination. My latest purchase is in blue and im still pretty amazed how soft it is and how pretty it stays even after wash. You’ll find the blue one HERE and under this post, I made a little gallery where you can see some of the other colors.

Indeholder Affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments