RED & DENIM

 photo IMG_4275_zps7a23c602.jpg

 photo IMG_4266_zps09c08434.jpg

 photo 700_zps778443f2.jpg

 photo IMG_4279_zpsab2a72fb.jpg

 photo IMG_4303_zpsd62aa1e7.jpg

Adlinks: Coat: COS (SIMILAR HERE) Knit: COS (SIMILAR HERE) Jeans: COS (HERE & SIMILAR HERE) Bag: Adax (HERE) Shoes: & Other Stories (SIMILAR HERE)

Lørdagens outfit i bedste afslappede weekendstil. Som jeg fortalte tidligere, er jeg taget hjem til Fyn, for at tilbringe et par stille og afslappede dage. Jeg elsker at være her og I kender mig vel efterhånden godt nok til at vide, at jeg hopper på toget, så snart jeg har et hul I kalenderen. Desuden er jeg helt glad i lovet over, at man tydelig kan mærke foråret udenfor. Her på Fyn er der små gule blomster og vintergækker over det hele. Pure love.

I dag skal tiden bl. a bruges på lidt læsning og blogarbejde. Men jeg tror også, at jeg vil kaste mig ud i at bage nogle bananmuffins. Hvis de bliver gode, så lover jeg at dele opskriften.

Kan I have en dejlig søndag <3

This is how I looked yesterday. A very comfy and relaxed weekend outfit. As I’ve told you earlier im spending my weekend on the country site, relaxing and celebrating that spring that spring is finally on its way. I love it here and everytime my calendar says no plans I go.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments