HEY MONDAY

 photo IMG_4170_zps80d254d5.jpg

 photo IMG_4185_zpsb150da11.jpg

 photo IMG_4127_zpsc0d9395d.jpg

Adlinks: Coat: COS (SIMILAR HERE) Shirt: Old one from Weekday (SIMILAR HERE) Jeans: Zara Boots: COS (SIMILAR HERE) Bag: Balenciaga

Sådan så jeg ud i mandags, hvor solen skinnede så smukt hele dagen. Jeg er en af dem, som bestemt ikke hader mandage. Når vi kommer til søndag aften, begynder jeg altid at glæde mig til at hverdagen går i gang og til at min indbakke begynder at udfordre mig. Den her mandag var ingen indtagelse. Jeg startede formiddagen med at drikke kaffe, catche op og tage billeder med min yndlings Chris. Herefter gik turen forbi Bestsellers palads i Bredgade, hvor jeg spiste frokost med deres søde PR-dame, Camilla og kiggede lidt på de fine sager fra Y.A.S.

Da jeg kom hjem havde jeg endda så meget overskud (mon ikke at jeg kan takke solen for det?) at jeg tog ud på en løbetur hvor jeg slog min egen rekord. Næ nej, jeg har skam kun kærlighed til overst for mandage. Tirsdagen behøver vi ikke at tale om, der handlede det mest af alt bare om Uni og træthed.

This is how I looked this monday. I think I might told you this before, but im one of those who dont hate mondays. When we reach the end of Sunday I start looking forward to getting my inbox filled and meeting new challenges. This monday was no exception, since I started the day having coffee with my lovely Chris followed by a lovely lunch at the Bestseller house.

Pictures: Christina Dueholm

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments