SUNDAY

 photo IMG_4040_zps83140474.jpg

 photo outfit_zps22cafb28.jpg

 photo IMG_4083_zps2b62dfb5.jpg

Adlinks: Sweatshirt: Ganni (HERE) Trousers: Zara (HERE & SIMILAR HERE) Scarf: Lala Berlin (HERE) Bag: Balenciaga Shoes: & Other Stories (SIMILAR HERE)

Kan I huske dengang hvor det var super populært at sige, at ens stil var en blanding af det feminine og rå? Det er vel sådan man bedst kan beskrive mit søndagsoutfit. Som jeg teasede for tidligere i dag, så var det selvfølgelig bukserne fra Zara, som er blevet en del af min garderobe. De kan virkelig anbefales. Det samme kan min elskede sweatshirt fra Ganni. Det irriterer mig, at den ikke kommer helt til din ret på billeder, men I virkeligheden har den sådan nogle fine guld pletter, som får det til at se ud som om, at det regner med guld ned over Eiffeltårnet. Whats not to love? I kan se den lidt bedre HER.

Remember when it was really hot to describe your style as a mix between the raw and feminine? I guess that what you can say about this sunday outfit. I just LOVE this sweatshirt from Ganni and it annoys me that the pictures doesnt show the golden rain that’s pouring down on the Eiffel tower. You can get a better pictures HERE.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments