FRIDAY HAIR

 photo foto_zps7f23d336.jpg

Hvis I følger mig på farten, henne på Insta (Miekirstinequist) så har I nok allerede set, at jeg tilbragte min fredag eftermiddag i fantastisk selskab med Noise PR, Davines og en ualmindelig dygtig frisør. Som I kan se, resulterede det I et par lysere og spidser – meget mere om det, en af de kommende dage.

Det styrtede jo ned hele dagen, så det blev ikke lige til de vilde outfitbilleder – men I skal da ikke snyde for dette fra min Iphone. Jeg havde ellers lige taget nye sko på og alt muligt.

Husk at tjekke ind igen senere, hvor jeg disker op med en ny og lækker konkurrence og inden da kan I jo også lige smutte forbi bloggens Facebookside og se hvem der blev den heldige vinder af et gavekort til KANT’s webshop.

Those of you who follow me on Instagram (Miekirstinequist) have probably noticed that I spent my friday afternoon with an amazing hair dresser. As the picture show, I got my self a nice ombre. I’ll tell you a lot more later. The rain was pouring down all day which made it impossible to shoot outfit pictures. Thats why you get this one from my Iphone.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments