WEDNESDAY

 photo IMG_0067_zps0518e554.jpg

 photo IMG_0088_zps446dc9d7.jpg

 photo IMG_0084_zps8696f9fb.jpg

 photo IMG_0062_zps4a46cc0e.jpg

Adlinks: Bomber: Samsøe & Samsøe SS14 (SIMILAR HERE) T-shirt: Mads Nørgaard (HERE) Jeans: ASOS (HERE) Shoes: & Other Stories (SIMILAR HERE) Bag: Balenciaga (HERE)

Lige præcis sådan her ser jeg ud på en helt almindelig onsdag. Jeg har en crazy uge, fordi jeg har undervisning på uni hver eneste dag. Det er altså lidt af en omvæltning, når man er vandt til at møde to gange om ugen. Når alt andet også lige skal passes, bliver jeg nødt til at løbe ekstra stærkt. Det er heldigvis super spændende derude så jeg overlever nok, og trøster mig selv med, at det kun er så stramt de første par uger.

I morges var jeg dog nødt til at tage på arbejde i stedet – det skal jo også passes. På vejen hjem smuttede forbi min søster og lille nevø. Amen altså, jeg har ikke ord der beskriver hvor glad jeg er for hans ankomst. I kan evt. smutte hen på Insta og se hvor fin han er. Mit brugernavn er Miekirstinequist.

Til sidst vil jeg lige huske jer på at deltage i Konkurrencen om et gavekort til de smukke smykker fra KANT. Vinderen bliver fundet på søndag, så der er lige et par dage at løbe på.

This is how I look on simple wednesday like today. This week is crazy busy because I have to meet at the university every single day. Even though I like it a lot, im pretty happy that it’s only the firs two weeks of the semester that has such a thight program.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments